BMWmotorparts, weer een onderdelen site?

Er zijn er best wel veel zou je zeggen. BMWmotorparts is opgezet door drie fanatieke BMW motorijders. Al jaren zijn we dag in dag uit bezig met onze hobby. Naast rijden en het vertroetelen van onze motoren zijn we ook bezig met het opknappen en verbouwen van natuurlijk BMW motoren.

Het zoeken naar onderdelen op de diverse sites kost best wel tijd. En ons doel is dan ook het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van specifiek onderdelen voor de BMW motor en er samen het grootste platform van te maken voor BMW motor onderdelen.

Hoe het werkt is simpel:

Als particulier kost het je niets, voor bedrijven vragen we een kleine vergoeding om de kosten van de site, hosting en ontwikkeling te kunnen betalen.
Na je registratie kan de onderdelen die je te koop hebt of misschien zelfs gratis wilt weg geven op het platform invoeren inclusief een foto.
Na een maand krijg je een melding via de mail of je het aangeboden onderdeel nog wilt laten staan. Als je niet inlogt en aanpast wordt het na een week het onderdeel verwijderd om de database niet te vervuilen..
Als iemand interesse heeft in een onderdeel kan deze contact met je opnemen via de e-mail of telefoon net wat je hebt aangegeven en kunnen jullie samen kijken of jullie eruit komen.
Om er een succes van te maken vragen we je onderdeel te verwijderen als het is verkocht.

Heb je vraag of tips dan horen wij die graag. Je kan ons een berichtje sturen op het e-mail adres wat je kan vinden onderaan de webpagina.

We hopen dat je veel plezier en succes mag hebben van het platform.